Головна сторінка >> Найкращі комедії Нетфлікс! ТОП 30 фільмів!
Найкращі комедії Нетфлікс

Найкращі комедії Нетфлікс! ТОП 30 фільмів!

Найкращі комедії Нетфлікс. Комедія — дуже «зворушливий» жанр, тому, хоча деякі фільми близькі до мелодрами, романсів, кримінальних романів або фільмів жахів, їхня мета завжди одна — викликати у глядача загальну радість і веселощі. Відомо, що кошти на це розробила компанія Netflix. Звичайно, в основному це фільми, прем’єра яких відбулася в кінотеатрі і які зараз доступні на платформі VOD, але ми підкинули оригінальні постановки. Перед сеансом приготуйтеся до сильного тренування черевного преса.

30. Спогади вбивці: Записи Нільсена – Найкращі комедії Нетфлікс

Найкращі комедії Нетфлікс 1
Найкращі комедії Нетфлікс

Починаємо наші комедійні фільми Netflix із персонажа Кевіна Джеймса. Це цікавий випадок із затаврованим актором, чия особа назавжди асоціюватиметься з гегами. Щобільше, вони зазвичай йдуть пліч-о-пліч з постановками Адама Сендлера. Цьому талановитому актору та коміку, щоправда, не дуже щастить на сольні виступи, з якими він може впоратися своєю добротою, але зазвичай йому не вистачає гарного матеріалу. Комедія “Спогади найманого вбивці” – це лише один напрямок у правильному напрямку. Netfliks вже поповнив його бібліотеку безліччю фільмів, деякі з яких пародирують шпигунські умовності, але фільм Кевіна Джеймса здається найцікавішим з них.

Цікаво  Захоплюючі фільми від Нетфлікс для незабутнього вечора

29. Планета одинаків (Planeta singli)

комедії 2
Найкращі комедії Нетфлікс

Ймовірно, це найпопулярніша романтична комедія останніх років, тому вона має бути включена до списку. Як виявилося, об’єднання кількох мотивів із популярних західних романтичних комедій не обов’язково має призводити до провалу, якщо зробити все це зручним і не образливим для глядача. Романтична Аня бере участь у реаліті-шоу, що показує справжню особу хлопців, які фліртують в Інтернеті та висміюють наївність жінок, які шукають там ідеал. Не дивно, що потім було створено ще дві версії.

28. Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga – Найкращі комедії Нетфлікс

Найкращі комедії Нетфлікс 3
Найкращі комедії Нетфлікс

Чи будуть Феррелл та Рейчел МакАдамс у комедії Євробачення? Химерна, але напрочуд кумедна ідея, попри деякі виробничі недоліки. Два амбітні музиканти, Ларс і Сигріт, отримують унікальний шанс представити свою країну на найбільшому у світі пісенному конкурсі. Тепер вони можуть нарешті довести, що мрії збуваються.

Цікаво  Цікаві серіали Нетфлікс із захоплюючим сюжетом: добірка на вечір

27. Непрохані гості (Wedding Crashers)

фільми 4
Найкращі комедії Нетфлікс

І знову Рейчел, але цього разу на задньому плані – з Оуеном Вілсоном та Вінсом Воном у головних ролях! Наслідуючи «кодекс весільного спокусника», Джон Беквіт і Джеремі Грей здатні взяти участь у будь-якому весіллі й завоювати серце кожної подружки нареченої. Однак на найбільшому весіллі року Джон порушує правила і закохується у дочку міністра фінансів США. Наслідки будуть надто божевільними навіть для таких професійних тусовників!

26. Хочу як ти (The Change-Up)

Найкращі комедії Нетфлікс 5
Найкращі комедії Нетфлікс

Мітч (Рейнольдс) та Дейв (Бейтман) росли разом, були найкращими друзями, але з роками зв’язку ослабли. Дейв – шановний адвокат, який любить батько сімейства; Мітч залишався великим хлопчиком, який не любив відповідальності. Яке ж їхнє здивування, коли після однієї божевільної ночі Мітч і Дейв прокидаються, але не в своїх тілах. Спочатку захоплені новою ситуацією, вони виявляють, що кожне з їхніх життів не було таким райдужним, як здається. Вони повинні знайти спосіб повернути своє втілення якнайшвидше, перш ніж цей перехід викликає катастрофу.

Прокрутка до верху