Головна сторінка >> Домашні кремові вафлі – рецепт приготування!
Домашні кремові вафлі

Домашні кремові вафлі – рецепт приготування!

Домашні кремові вафлі – мої улюблені вафлі. Ще мені дуже подобаються горіхово-шоколадні уподобання, але найбільше мені подобаються класичні. Маса для вафель із сухим молоком дуже проста.

Я завжди використовую вершкове масло й сухе молоко для приготування крему. Мені найбільше подобається сметана із сухим молоком. Напевно, це такий суперприємний спогад із дитинства.

  • Час приготування: 10 хвилин
  • Час охолодження: 3 години.
  • Порції: 500 г вершків на 20-30 бісквітів.
  • Дієта: вегетаріанська

Складові:

  • пів пачки вершкового масла – 100 г
  • пів склянки цукру
  • 1/3 склянки молока
  • 2 чашки сухого молока
  • 4 великі вафлі або пачка маленьких квадратиків

Домашні кремові вафлі

Помістіть масло, цукор та молоко в каструлю. Прогрійте все це протягом кількох хвилин на малій потужності пальника. Масло повинно розтанути, а цукор розчинитися. Ви можете зняти каструлю з плити та додавати сухе молоко порціями. Після кожної ложки перемішуйте масу ложкою або овальним віночком. Коли ви додасте все сухе молоко, тісто має стати густим, як пудинг. Також витріть усі грудочки.

Цікаво  Як приготувати смачні сирники?
Домашні кремові вафлі 1
Домашні кремові вафлі

Рекомендую викладати вафлі, коли маса ще трохи тепла. З кожною хвилиною він стає густішим і вам буде важче його розподілити. З іншого боку, при охолодженні маси вафлі вбирають менше вологи.

З великих вафель квадратної форми зазвичай готую вафлі, в яких тільки один шар крему. Я також не наношу занадто багато, тому що крем досить солодкий. Нанесли шар крему на одну пластину, відразу нанесіть другу пластину і злегка притисніть їх один до одного.

рецепт 2
Домашні кремові вафлі

Мені дуже подобається використовувати маленькі тонкі вафлі з дрібнішою сіткою, які зазвичай купують у пакетиках у формі пігулок. Їх розрізають на квадрати розміром не більше 15/15 см. Я зазвичай роблю кілька тонких шарів таких вафель.

Цікаво  Пудинг з насінням чіа та манго - простий рецепт!
Домашні кремові вафлі 3
Домашні кремові вафлі

Зібравши всі вафлі, загортаю їх у фольгу і ставлю в холодильник чи інше прохолодне місце на 3 години. Після цього часу можна розрізати вафлі на окремі печива будь-якого розміру. Зберігати вафлі у прохолодному місці, загорнувши у фольгу.

Я також рекомендую вам рецепт бархатистого кавового крему. Такий крем можна використовувати для десертів у чашках або класти його на торти з печивом.

Смачного!

Прокрутка до верху