Головна сторінка >> Домашнє вівсяне печиво – рецепт приготування!
Домашнє вівсяне печиво

Домашнє вівсяне печиво – рецепт приготування!

Домашнє вівсяне печиво – представляю найпростіший рецепт хрусткого вівсяного печива. Вони приємно пахнуть та ароматні. Я настійно рекомендую вам спекти, тому що це гарне вівсяне печиво готуються дуже швидко. Смачного!

– швидко та легко

– корисний перекус для дітей

– ви можете збагатити їх улюбленими сухофруктами, наприклад, горіхами та родзинками

  • Час приготування: 10 хвилин
  • Час випікання: 20 хвилин
  • Кількість порцій: 20 бісквітів
  • Калорійність: 105 в 1 бісквіті
  • Дієта: вегетаріанська

Складові:

  • 1,5 склянки вівсяних пластівців – 200 г
  • пів пачки м’якого вершкового масла – 100 г
  • 4 столові ложки цукру – близько 60 г
  • 2 середні яйця
  • чайна ложка розпушувача
  • дві столові ложки пшеничного борошна з гіркою – до 45 г

Домашнє вівсяне печиво

У рецепті я використав класичну вівсянку. Випічка: 180 градусів, середня полиця з можливістю випікання вгору/вниз або 170 градусів із гарячим повітрям. Час випічки: до 20 хвилин

Цікаво  Тарталетки з фруктами - ідеальне пісочне тісто
Домашнє вівсяне печиво 1
Домашнє вівсяне печиво

Рецепт вівсяного печива

У миску насипте 200 г вівсяних пластівців або приблизно 1,5 склянки вівсяних пластівців; чотири столові ложки цукру, тобто до 50 г цукру (я використовував дрібний цукор); дві столові ложки пшеничного борошна із гіркою, тобто до 45 грамів (я використовував борошно для випічки) та чайна ложка розпушувача.

рецепт 2
Домашнє вівсяне печиво

У миску з сухими інгредієнтами додайте два яйця середнього чи меншого розміру і додати половинку кубика, тобто 100 грамів дуже м’якого або розтопленого та охолодженого вершкового масла.

Порада: Замість вершкового масла можна додавати таку кількість, тобто 100 грамів розтопленого та охолодженого кокосового масла.

Порада: Можна також додати масу для аромату невелику жменю нарізаної журавлини, родзинок, фініків або кураги. Цікавим доповненням може стати ложка кунжуту, соняшникового насіння, кокосової стружки, гарбузового насіння або ваших улюблених подрібнених горіхів.

Домашнє вівсяне печиво 3

Рецепт

Все добре перемішати звичайною ложкою. “Тісто” буде досить густим. Деко, наприклад, з обладнання духовки, слід застелити пекарським папером. Використовуйте невелику кількість розміром з волоський горіх. Сформуйте кулю й приплюсніть її до паперу.

Цікаво  Домашнє печиво Мадлен - рецепт приготування!

Щоб вівсяне печиво вийшло рівним, можна допомогти собі вирубкою. Я використав металеве кільце, щоб вирізати фігури діаметром 7 см. Заповнив середину масою та розрівняв поверхню маленькою ложечкою. Підняв форму та почав готувати інше печиво. Печиво не розтікається убік при випіканні.

Порада: що тонше, тим хрумке печиво. Час випікання такого печива напевно буде меншим і складе близько 16 хвилин.

рецепт 4
Домашнє вівсяне печиво

Поставити форму з вівсяним печивом у розігріту до 180 градусів духовку. Середня полиця з підігрівом вгору/вниз. Час випікання 15-20 хвилин, доки печиво не стане золотистим. Печиво можна виймати із духовки відразу після випічки. Через кілька хвилин перекладіть їх на решітку для охолодження.

Домашнє вівсяне печиво 5

Свіжоспечене вівсяне печиво може здатися м’яким, але при охолодженні воно буде ідеально хрустким. Вівсяне печиво можна їсти як на сніданок, так і як солодкий перекус протягом дня. Вони смачні з молоком чи гарячим какао.

Цікаво  Традиційне здобне печиво - рецепт приготування!

Після остигання рекомендую загорнути їх у папір для сніданку, а потім у звичайний пакет або пакети для обіду та зберігати, наприклад, у рюкзаку. Рекомендую упакувати дітям до школи домашнє вівсяне печиво. Вони також є чудовою ідеєю для випікання з нагоди шкільного ярмарку та подібних заходів.

рецепт 6
Домашнє вівсяне печиво

Смачного!

Прокрутка до верху