Головна сторінка >> Цікаві фільми від Нетфлікс – ТОП 15
Цікаві фільми від Нетфлікс - ТОП 15

Цікаві фільми від Нетфлікс – ТОП 15

Цікаві фільми від Нетфлікс – всесвітньо відома стрімінг-платформа випускає багато цікавих фільмів. Дуже багато кінопрем’єр всіх відомих жанрів — драми, кримінал, політика, фантастика, комедії, пригоди. Вирішили познайомити вас з цікавими фільмами Netflix!

Аферист із Tinder (The Tinder Swindler)

Цікаві фільми від Нетфлікс
Цікаві фільми від Нетфлікс

Люди часто ставляться до знайомств в інтернеті як до своєрідної лотереї — ніхто не знає, ким виявиться симпатичний співрозмовник насправді. Адже у віртуальному світі так просто приховати свої недоліки й створити ідеальну особистість… Ось і головний герой майстерно видає себе за «діамантового мільярдера», щоб спантеличити дівчат, які мріють про знайомство та створення сім’ї. Йому багато й не треба – випросивши у красунь трохи грошенят, герой швидко ховається з радарів. Але він ще не знає, що жертви об’єдналися, щоб знайти афериста та вивести його на чисту воду.

Мама (Umma)

фільми

Головна героїня Аманда — американка корейського походження, яка працює на своїй маленькій бджолиній фермі. Але її життя солодким не назвеш — важка праця, хвороба, виховання доньки. Її дівчинка росте зовсім одна і в неї немає нікого, крім мами. Але одного разу до них приїжджає родич, щоби привезти прах бабусі — матері Аманди. Схоже, наша героїня має розповісти дочці всю правду про свою сім’ю.

Цікаво  13 найкращих фільмів жахів від Нетфлікс

Крізь моє вікно (A través de mi ventana) – Цікаві фільми від Нетфлікс

Цікаві фільми від Нетфлікс
Цікаві фільми від Нетфлікс

Юна Ракель нероздільно закохана у свого сусіда Ареса — красеня, за яким бігають натовпи дівчат. Вона не помічає, як закоханість переростає у справжню одержимість. Дівчина починає стежити за сусідом: знає, з ким він зустрічається, куди ходить, де живе. Ракель не зупиняє навіть прямої відмови хлопця: Ти мені не подобаєшся! Вона впевнена, що настане момент і Арес закохається в неї всім серцем. Ось тільки як цього досягти?

Денна зміна (Day Shift)

фільми

Головний герой — дбайливий батько, який робить усе, щоб кохана дочка нічого не потребувала. Його не бентежить навіть важка брудна робота – чоловік щодня чистить басейни. Але ніхто не знає, що це робиться лише для прикриття, адже вночі наш герой перетворюється на справжнього мисливця на вампірів.

Незабутні вихідні (The Weekend Away)

Цікаві фільми від Нетфлікс
Цікаві фільми від Нетфлікс

Що трапилося і хто винний? Відповіді на ці запитання ви отримаєте лише наприкінці фільму! Втім, все починається досить мирно: дві подружки вирішують влаштувати собі маленьке свято у Хорватії, щоб трохи повеселитися та забути про свої проблеми. Дівчата ідуть у клуб, випивають алкоголь, знайомляться із симпатичними хлопцями. Але ранком Бет розуміє, що її супутниця безслідно зникла. Героїня вирішує будь-що знайти подругу і дізнатися, хто стоїть за її зникненням.

Мюнхен. На порозі війни (Munich: The Edge of War) – Цікаві фільми від Нетфлікс

фільми

Що було б з нашим світом, якби Другу Світову війну можна було б запобігти? Кіно переносить нас восени 1938 року, коли Адольф Гітлер вже придивляється до Чехословаччини, а британський уряд марно намагається знайти мирне рішення назріваючої глобальної трагедії. У цей час колишні однокурсники з Оксфорда, англійський держслужбовець й німецький дипломат, вирушають до Мюнхена на термінову конференцію. Друзі розуміють, що над Європою нависла небезпечна загроза.

Цікаво  Нові фільми Нетфлікс - ТОП 10

Любов на прив’язі (Love and Leashes)

Цікаві фільми від Нетфлікс
Цікаві фільми від Нетфлікс

Серед найпопулярніших кіноновинок 2022 виявився південнокорейський фільм специфічної «дорослої» тематики. Чон Джи-ху тільки-но влаштувався в PR-відділ і зі зрозумілих причин приховує від оточуючих свою пристрасть до БДСМ. Особливо від однієї симпатичної співробітниці, яка нехай і різка з усіма оточуючими, але явно відчуває симпатію до новенького… Одного разу дівчина випадково відкриває посилку, яка призначається нашому герою і знаходить там нашийник із заклепками. Хлопець вирішує випробувати долю та пропонує колегі стати його Пані.

Проєкт “Адам” (The Adam Project)

фільми

Найкращий фільм для сімейного перегляду – місцями сумний, місцями смішний. Головний герой, льотчик Адам Рід, потрапляє в аварію і немислимим чином повертається у своє минуле, щоб зіштовхнутися з собою 12-річним. Потім сюжет розвивається просто стрімко: маленькому та дорослому Адаму належить потоваришувати та врятувати цілий світ!

Сіра людина (The Gray Man) – Цікаві фільми від Нетфлікс

Цікаві фільми від Нетфлікс
Цікаві фільми від Нетфлікс

У центрі сюжету — агент ЦРУ.авці, змушений залишити службу через конфлікт із начальством. Тепер же це найманець на прізвисько Сіра Людина — спритна, блискавична і завжди бездоганно виконує завдання. Але навряд чи хтось знає, що у невловного героя є дві дочки, про які він сам довгий час не знав і яких потрібно будь-що-будь врятувати.

Чорний краб (Svart krabba)

фільми

Як і більшість скандинавських фільмів, “Чорний краб” вражає глядачів своїм унікальним авторським почерком. Сюжет переносить нас на небезпечну постапокаліптичну Землю: команда із шести солдатів має непомітно для ворога перевести по льоду особливий вантаж. Одна з них — жінка, яка вкрала доньку. Вона піде на все, щоб вижити й знову побачити свою дитину.

Будинок (The House)

Цікаві фільми від Нетфлікс
Цікаві фільми від Нетфлікс

Чи не боїтеся увійти в один таємничий будинок, де постійно творяться дивні, лячні й по-справжньому надприродні речі? Нам належить познайомитися з довгою цікавою історією загадкового житла, яке в різні часи населяли найрізноманітніші мешканці.

Цікаво  Січень 2024 на Netflix: Найкращі прем'єри місяця

Аполлон-10½: Дитинство космічної ери (Apollo 10 1/2: A Space Age Adventure) – Цікаві фільми від Нетфлікс

фільми

Головний герой — здавалося б, звичайнісінький десятирічний хлопчик з Х’юстона. Але саме він має стати одним з перших підкорювачів космосу і вирушити в справжній політ на Місяць.

Проти льоду (Against the Ice)

Цікаві фільми від Нетфлікс
Цікаві фільми від Нетфлікс

Переносимося до Гренландії 1909 року: пара безстрашних дослідників вирушила шукати втрачені записи зниклої данської експедиції, у яких можуть бути приховані дані. Готові до всього, чоловіки не очікували, що їхня місія перетвориться на одну лише нескінченну боротьбу з льодом, голодом та холодом. Що ж гірше — постійні труднощі та поневіряння чи все-таки втрата віри?

Техаська різанина бензопилою (The Texas Chainsaw Massacre)

фільми

«Нетфлікс» не залишив без подарунка шанувальників жахів, повернувши на екрани вже існуючу класикою жанру «Техаську різанину бензопилою». З моменту останнього вбивства людей шаленим маніяком минуло 50 років. Але ось вмирає остання співробітниця притулку, яка стежила за божевільним убивцею. Залишившись без нагляду, він знаходить свою стару маску, бере в руки звичну зброю і вирушає на пошуки нових жертв.

Критичний баг (BigBug) – Цікаві фільми від Нетфлікс

Цікаві фільми від Нетфлікс
Цікаві фільми від Нетфлікс

Критичний баг – фільм показує нам альтернативне майбутнє 2045 року, де Штучний інтелект Yonex проникнув у кожну оселю, а людство без своїх численних гаджетів стало зовсім безпорадним. Але одного чудового дня відбувається масштабний збій: Роботи роблять людей бранцями у своїх власних будинках, адже програма вважає, що це єдиний спосіб зберегти життя хомо сапієнс. Особливо нелегко доводиться дівчині Еліс, якій довелося бути замкненою з бойфрендом, ексчоловіком та його нинішньою коханою, двома дітьми та сусідкою, яка втратила собаку!

Дивіться також: Цікаві історичні серіали 2023 – ТОП 15

Прокрутка до верху