Головна сторінка >> Французькі комедії 2023: цікавий список новинок
Французькі комедії 2023

Французькі комедії 2023: цікавий список новинок

Французькі комедії 2023 – перед вами нові та найкращі французькі комедії – топ список новинок у жанрі.

За правилами та без (L’innocent 2023)

Французькі комедії 2023
Французькі комедії 2023

Чарівна 60-річна Сільві котрий рік працює у місцевій в’язниці у Франції, де займається навчанням ув’язнених. За цей час у її житті трапилося вже 3 романи, але тільки Мішель зумів підкорити її палке серце. Їхній романтичний зв’язок почався в місцях ув’язнення, але нещодавно він звільнився і Сільві вирішується представити свого коханого єдиному синові. Абель незадоволений вибором матері, і щоб довести свою правоту, влаштовує стеження за колишнім гангстером разом зі своєю коханою, що призводить до несподіваних наслідків для всієї незвичайної родини.

Астерікс та Обелікс: Піднебесна (Astérix & Obélix: L’Empire du Milieu 2023)

фільми

Астерікс і Обелікс продовжують влаштовувати змагання, хто сильніший і швидший. Вони також дбають про незалежність рідної Галлії та продовжують здійснювати невеликі підлянки імператору Юлію Цезарю. А в цей час в Китаї відбувається військовий переворот, в ході якого на велику небезпеку наражається життя чарівної принцеси Сюан-ді. Вона змушена залишити рідну країну і бігти до Галії, де знайомиться з найкращими друзями Астеріксом та Обеліксом. Товариші відразу ухвалюють відповідальне рішення допомогти принцесі, не підозрюючи про претензії на китайський престол самого Юлія Цезаря.

Цікаво  10 найкращих фільмів студії 20th Century Fox

Як син мені (Comme Mon Fils 2023) – Французькі комедії 2023

Французькі комедії 2023
Французькі комедії 2023

Хлопчик залишається зовсім один після зрадливої втечі матері. Він відчайдушно потребує дорослого, який зумів би стати для нього опорою та підтримкою в цьому божевільному світі. З волі долі такою людиною стає побіжний бандит, який ніколи не мріяв про батьківство. Вони влаштовують шалені погоні, пограбування та скоюють дрібні злочини, нескінченно змінюючи міста та мотелі. У цій гонитві, як не дивно, зв’язок таких різних людей стає настільки міцним, що дитина вперше отримує справжню турботу і любов, а в душі злочинця зароджуються зачатки відповідальності та доброти.

Принцеса балету (Neneh Superstar 2023)

фільми

Нещодавно виповнилося 12 років. Мила і поки що наївна темношкіра дівчинка закохана у балет і відчайдушно мріє вступити до школи Паризької опери у Франції. Там із талановитих дівчаток роблять майстерних балерин, здатних своїм танцем підкорити будь-яку публіку. Тільки ось під час іспитів на шляху до мрії Нені постають забобони вчителів та навіть директора.

SuperАлібі 2 (Alibi.com 2 2023)

Французькі комедії 2023
Французькі комедії 2023

Раніше Грег був власником невеликої, але успішної компанії Super Алібі. Він займався створенням алібі для різних клієнтів, але знайомство з чесною і порядною Фло поставило хрест такого роду діяльності. Грег відмовився від бізнесу заради коханої, але нещодавно настав час знайомити майбутню наречену з батьками, а у Грега батько — затятий аферист і мати — актриса. Попри обіцянку коханої, хлопцю доведеться згадати про колишню професію.

Великий цирк (Le grand cirque 2023) – Французькі комедії 2023

фільми

Момо давно намагається влаштуватися на роботу, але всі відчайдушні спроби не приносять належного успіху. Знайомство з заповзятливим Мішелем дарує надію — чоловік є засновником асоціації клоунів-волонтерів і пропонує Момо спробувати себе у його справі. Клоуни під керівництвом Мішеля розважають дітей у лікарнях і це заняття будить у Момо такі сили та натхнення, про які він не міг підозрювати. Через роки метань чоловік нарешті знаходить свою професію і вирішує організувати масштабний виступ із маленькими пацієнтами у головних ролях.

Цікаво  ТОП найкращих серіалів світу - цікава підбірка

Велика магія (La grande magie 2023)

Французькі комедії 2023
Французькі комедії 2023

1920-ті роки. У французькому готелі Метрополь відбувається неймовірний виступ різних фокусників та факірів. Марта і Чарльз вирушають на виступ, під час якого дівчина вирішує взяти участь як доброволець у номері зі зникненням. В результаті Марта справді зникає.

10 днів без мами у Куршевелі (10 jours encore sans maman 2023)

фільми

Антуан вибрав непростий шлях — після звільнення він вирішує стати домогосподарем і дбати про чотирьох дітей, доки його дружина забезпечує сім’ю. Спочатку він легко справлявся з труднощами, підтримуваний ентузіазмом, але останні два роки остаточно його добили. Антуан усвідомив, наскільки виховання дітей це важлива і важка праця. Батько вже репрезентує довгоочікуваний відпочинок, але за кілька днів до від’їзду плани різко змінюються. Ізабель змушена залишитися на роботі, а Антуана чекає 10 днів із дітьми наодинці.

Винахідник (The Inventor 2023) – Французькі комедії 2023

Французькі комедії 2023
Французькі комедії 2023

Леонардо да Вінчі – неймовірний мислитель, художник, винахідник – давно підкорив Італію та прославився на всю країну. Він вирішує вирушити до французького двору, де зможе продовжити свої експерименти. На нього чекає велика подорож у світ, де королі та придворна знать захоплюватимуться роботами великого вченого.

Книга рішень (Le Livre des solutions 2023)

фільми

Багатонадійного режисера спіткала творча криза. З кожним днем все лише загострюється, при цьому Марку необхідно закінчити фільм. У спробах впоратися з відсутністю необхідного для знімання натхнення режисер вирушає в гості до тітки Севенни, де стикається з власними психологічними проблемами й нескінченним хаосом.

Маленьке диво (Un petit miracle 2023)

Французькі комедії 2023
Французькі комедії 2023

Викладачка Джульєтта неймовірно закохана у власну професію. Вона з особливою теплотою та любов’ю ставиться до учнів і вважає свій клас просто унікальним. Однак несподівана пожежа знищує дотла школу, а в міському управлінні освіти вирішують розформувати клас, оскільки відновити навчальний заклад неможливо. Джульєтта з таким рішенням не згодна. У спробах врятувати свій клас вона впадає в авантюру — навчання продовжиться у місцевому будинку для літніх людей.

Цікаво  Найкращі комедії про поліцейських - ТОП 20

Не буди в мені кілера (Les complices 2023) – Французькі комедії 2023

фільми

Максу 50 років. Все своє життя він присвятив роботі кілером і чудово справлявся, добре заробляючи та радуючи дружину дорогими подарунками. Ближче до старості у Макса виявилася незвичайна для кілера фобія — страх виду крові. Природно, про роботу годі й говорити, коли після виконання справи є ризик втратити свідомість. Кілер вирішує на якийсь час взяти паузу і з волі випадку влаштовується в кол-центр.

Маленькі перемоги (Les petites victoires 2023)

Французькі комедії 2023
Французькі комедії 2023

У невеликому, але мальовничому та затишному селі Кергуен працює добра вчителька. Через брак кадрів їй доводиться обіймати одразу дві важливі посади: директори школи та вчителькою. Нещодавно у школі з’явився новий учень, чиї знання вразили всіх учителів. Виявилося, що у свої 16 років Еміль не вміє читати та писати.

Прості речі (Les choses simples 2023) – Французькі комедії 2023

фільми

Вінсент любить ризик та відчуття адреналіну. Він не бачить свого існування без шалених подій та яскравих відчуттів. Якось під час прогулянки в гористій місцевості у нього ламається автомобіль і на допомогу приходить місцевий житель П’єр. Новий знайомий є справжньою протилежністю Вінсента, оскільки веде тихий і спокійний спосіб життя трохи далі від суєти та галасу великого міста. Знайомство Вінсента з П’єром сильно змінює його світовідчуття. Можливо, йому теж потрібен відпочинок та спокій.

Щаслива людина (Un homme heureux / For Better and for Worst / A happy man 2023)

Французькі комедії 2023
Французькі комедії 2023

Жан зумів збудувати хорошу політичну кар’єру. Він обіймав посаду захід провінційного міста у Франції, де виборці любили його за консервативні погляди. Наближаються нові вибори, і Жан уже готує передвиборчу кампанію, щоб знову поборотися за місце мера. У найнесподіваніший момент його дружина відкриває чоловікові секрет, який цілком може зруйнувати їхнє життя та кар’єру.

Дивіться також: Комедії 2023 для всієї родини: список найкращих фільмів

Прокрутка до верху