Головна сторінка >> Фільми Нетфлікс фантастика – ТОП 7
Фільми Нетфлікс фантастика - ТОП 7

Фільми Нетфлікс фантастика – ТОП 7

Фільми Нетфлікс фантастика – чужі планети, прибульці, штучний інтелект і роботи – це демонструють нам фантастичні фільми. Розгляньмо найкрутіші з них, щоб цікаво заповнити вечір.

Кисень (Oxygène)

Фільми Нетфлікс фантастика
Фільми Нетфлікс фантастика

Науково-фантастичний фільм має непогані рейтинги. У ролі головної героїні – Мелані Лоран, яка прокидається у кріокамері. Перед нею стоїть завдання вибратися з капсули, доки не закінчилося повітря. Крім уривків спогадів та віртуального помічника, дівчина нічого не має. Чи вдасться їй вийти неушкодженою?

Пташиний короб (Bird Box) – Фільми Нетфлікс фантастика

фільми

Постапокаліптичний фільм жахів варто подивитися всім шанувальникам Сандри Буллок. Актриса зіграла одиноку матір Мелорі, яка намагається врятувати себе і двох дітей від якихось жахливих істот, які змушують будь-кого, хто подивиться на них, накладати на себе руки. Намагаючись вижити, люди можуть пересуватися вулицями лише із зав’язаними очима. Кмітливість Мелорі підказала їй взяти з собою кілька папуг, які реагували на небезпеку і допомагали вчасно забрати ноги.

Цікаво  Огляд нового серіалу "Оленя" "Baby Reindeer" від Netflix

Відкриття (The Discovery)

Фільми Нетфлікс фантастика
Фільми Нетфлікс фантастика

Наукова фантастика під назвою «Відкриття» описує існування потойбіччя. Роберт Редфорт у ролі вченого Томаса Харпера доводить, що після смерті все тільки починається. Катастрофа полягає в тому, що цікавість людей бере гору, і починаються масові самогубства. Рекомендуємо для перегляду.

Безсмертна гвардія (The Old Guard) – Фільми Нетфлікс фантастика

фільми

Фільм для супергероїв є екранізацією коміксів Грега Руки. У головній ролі Шарліз Терон, вона ж Енді, яка очолює команду безсмертних воїнів. Велика фарм компанія вирішує розібратися в секреті безсмертя цих людей та влаштовує полювання на них.

Крізь сніг (Snowpiercer)

Фільми Нетфлікс фантастика
Фільми Нетфлікс фантастика

Фільм 2020 року “Крізь сніг” з Дженніфер Коннеллі в головній ролі описує майбутнє, в якому чергова спроба зміни кліматичних умов призвела до апокаліпсиса. Кілька людей, що вижили, опиняються в поїзді, який стрімко мчить по замерзлій планеті. В останньому вагоні зібралися нелегали, які влаштували бунт, а головним героям доведеться дістатися до початку поїзда, щоб вижити.

Цікаво  Фільми жахів від Нетфлікс - список найкращих

Евакуація (Extraction) – Фільми Нетфлікс фантастика

фільми

Сюжет розгортається в місцевості Дакки, столиці Бангладеш. Тайлер Рейк (грає актор Кріс Хемсворт) збирає команду професійних наемників для виконання місії. Вони мають проникнути на територію ворога, де утримується викрадений хлопчик.

Протягом фільму Тайлер і його команда зіштовхуються з безліччю небезпек, включаючи місцевих наркобаронів та військові підрозділи. Вони змушені перетнути міські вулиці, території бойовиків та боротися з урядовими силами.

Парадокс Кловерфілда (The Cloverfield Paradox)

Фільми Нетфлікс фантастика

Фільм The Cloverfield Paradox є науково-фантастичним трилером. Сюжет фільму фокусується на міжнародній космічній експедиції, яка проводиться на борту космічної станції.

У майбутньому людство перебуває в енергетичній кризі, і екіпаж станції розпочинає експеримент з використанням прискорювача, сподіваючись на вирішення проблеми. Але під час експерименту стається щось непередбачуване – вони стикаються з труднощами, в результаті чого станція зникає зі своєї орбіти і потрапляє в хаос.

Цікаво  Січень 2024 на Netflix: Найкращі прем'єри місяця

Дивіться також: Цікаві детективні фільми 2023 – ТОП 25

Прокрутка до верху