Головна сторінка >> Українські комедії для гарного настрою
Українські комедії

Українські комедії для гарного настрою

Українські комедії для гарного настрою. Список найкращих українських фільмів комедій. Пропонуємо переглянути цікаву добірку комедій для вечірнього перегляду та гарного настрою.

Безславні кріпаки (2020)

фільми

До уваги глядачів пропонується комедійний бойовик, який розповідає про події 1844-го року, що відбуваються на території України. У центрі оповідання знаходиться молодий поет. Він, як і багато інших хлопців та дівчат, став кріпаком. Життя його не назвеш легким, але одного разу відбувається цікава подія. Головний герой знайомиться з японським самураєм, який прибув сюди, тікаючи від злого імператора. Новий знайомий пропонує навчити його бойовим мистецтвам, і хлопець погоджується. Здобувши знання та навички, Тарас розуміє, що тікати йому немає сенсу, адже тепер він готовий дивитися ворогові в обличчя і вступати з ним у бій.

Гола правда (2020) – Українські комедії

Українські комедії
Українські комедії

Комедійний фільм «Гола правда» розповідає історію групи друзів, котрі вирішують відвідати новий розважальний клуб, відкритий в Одесі. Андрій у своєму закладі приготував масу розваг для відвідувачів – безліч кімнат дозволяють приятелям зіграти в різні ігри. Але найбільше інтересу у гостей викликає атракціон під назвою «Детекторрум», який є гру в правду. Дев’ятеро людей займуть свої місця за столом, і по черзі відповідатимуть на відверті запитання. Збрехати не вийде, оскільки спеціальний детектор одразу вкаже, якщо відповідач спробує приховати правду. І дуже скоро обставини в приміщенні розжариться, бо кожен присутній має секрети, про які хлопці воліли б нікому не розповідати.

Цікаво  Хороші фільми на вечір насичені захопливими історіями та персонажами

Мої думки тихі (2019)

фільми

Фрілансер Вадим має шанс почати все з чистого аркушу після того як він зазнав невдач у особистому житті та на роботі. Записати голоси закарпатських тварин – просте завдання може стати шансом назавжди покинути « Україну» та вирушити до « Канади». Далі від проблем. Проте все виявляється набагато складніше, коли головним супутником у роботі виявляється найменш підходяща людина – мама Вадима.

Кошмарний директор, або школа №5 (2019)

Українські комедії
Українські комедії

Головний герой фільму “Кошмарний директор чи школа №5” заступник начальника виправної колонії на ім’я Леонід Пригунов, якого наздоганяє важка доля. Він присвятив своє життя улюбленій роботі та щасливій сім’ї, але незабаром в одну мить все йде на дно, коли його кидає дружина і йде до іншого. А потім відбувається ще одна неприємність, Леоніда звільняють з роботи, а щоб поновитися на посаді, потрібно погодитися на вимоги керівництва. Йому доручаються обійняти посаду директора школи для проблемних дітей, який перебуває у рідному місті. Чоловік відразу погоджується, але не підозрює, що ця школа виявиться для нього справжнім пеклом.

Цікаво  Японські серіали для вечірнього перегляду

11 дітей з Моршина (2019) – Українські комедії

фільми

Моршин завжди був дуже примітним містом в Україні. Відомий завдяки мінеральній воді, яку виробляють у цьому місті. Ходять легенди, що на Моршин можливе падіння метеорита. Неабияку цінність має цей космічний об’єкт – він має дорогий метал, який не так і просто знайти. Сніжана має велику владу в місті та хотіла б заволодіти метеоритом, якщо вона справді існує. Вона має цілу команду людей, які готові дістатися до об’єкта за будь – яку ціну. Але на шляху до цього стоять одинадцять дітей, які мають свої цілі й не зупиняться ні перед чим.

Я, Ти, Він, Вона (2018)

Українські комедії
Українські комедії

Подружжя вирішує розлучитися після довгого 10-ти річного життя разом. У суді вони не змогли надати вагомої причини для розлучення і їм дають один місяць на примирення.

Шалене весілля (трилогія, 2018, 2019, 2021)

фільми

Наймолодший із родини Середюків, Захар, вирішує одружитися з дочкою циганського барона, красунею Раді. І хоча батько присягнув цього разу не псувати весілля, й невістка йому подобається, спокійне свято – не в традиціях Середюків.

Секс та нічого особистого (2018) – Українські комедії

Українські комедії
Українські комедії

Попри назву фільму Секс і більше нічого (My Awkward Sexual-adventure) це не еротика, а історія однієї жінки, яка розчарувавшись у чоловіках вирішила діяти дуже радикально. Відносини з протилежною статтю Дорі не дуже потрібні, а ось дитину її хочеться мати, і без чоловічої допомоги тут не обійтися. Вона вирішується просто використати чоловіка як донора, який її запліднить, але серед тих, до кого вона придивлялася гідного кандидата, не знайшлося. Але раптом в її оточенні з’явилося одразу кілька чоловіків, у якому Дора побачить гідного кандидата, як їй визначитися з вибором, і чим завершиться історія?

Цікаво  25 найкращих різдвяних сімейних фільмів

DZIDZIO Контрабас (2017)

Українські комедії
Українські комедії

Сюжет розгортається довкола двох друзів. Дзідзьо — харизматичний та талановитий хлопець, який мріє стати професійним артистом, а Юлик — його охоронець, водій та за сумісництвом близький друг. Якось, перебуваючи на вечірці, друзі випадково ушкоджують автомобіль мажору. На ремонт необхідно знайти кілька тисяч доларів лише за три дні. Не бачачи способу відшукати такі гроші, наші герої беруть собі в напарники Лямура і вирішують заробити за допомогою контрабанди цигарок. Але їхня витівка виявляється під загрозою провалу після появи на горизонті красуні Олени.

Селфіпаті (#SelfieParty 2016) – Українські комедії

фільми

Зібрання міських історій про аматорів фотографувати себе. У житті несхожих героїв відбудуться незабутні події – драматичні та курйозні, страшні та романтичні, повчальні та майже надприродні – а все через повальне захоплення «селфі».

Дивіться також: Найкращі українські серіали які варто подивитись!

Приємного перегляду!

Прокрутити вгору