Головна сторінка >> Найкращі бойовики 21 століття – ТОП 35
Найкращі бойовики

Найкращі бойовики 21 століття – ТОП 35

Найкращі бойовики – це основа розважального кіно, вибрав 35 найцікавіших, високо оцінених та рекомендованих фільмів, створених після 2001 року. Ось найкращі бойовики 21 століття.

Бойовики – це квінтесенція розваги: ​​немає нічого веселішого, ніж сидіти перед екраном з пакетом попкорну і насолоджуватися захоплюючими погонями, вибухами та перестрілками. Рідко, крім екшену у цьому жанрі є “щось більше” тобто глибока психологічність героїв чи захоплююча історія, але не виключено – такі назви ви також знайдете у найкращіх бойовиках!

Рейтинг найкращих бойовиків збирає позиції, які, безперечно, можна схарактеризувати як такі. Однак неможливо перерахувати всі пропозиції, що рекомендуються, тому, якщо вам не вистачає певної назви, обов’язково вкажіть її в коментарях.

Зрештою, дві важливі інструкції: у наведеному нижче списку ми розглянули лише одного представника цієї серії фільмів, а не всі частини — навіть якщо вони однаково гарні. Щобільше, немає фільмів про супергероїв, у яких дії незліченні, але вони, безперечно, перетворилися на окремий жанр.

Зміст

Цікаво  11 найкращих фільмів про мумій

Кращий стрілець: Маверік

Найкращі бойовики 1
Найкращі бойовики 21 століття

«Кращий стрілець: Маверік», продовження якого нам довелося чекати 36 років, не міг бути відсутнім у списку найкращих бойовиків. На цей раз за режисуру відповідає Джозеф Косінскі, але високий рівень фільму 1986 року був збережений. І цей Том Круз, який показує зуб часу, але все одно приносить йому масу задоволення.

Після більш ніж 30 років служби у ВМС США Піт Маверік Мітчелл знаходиться на вершині випробувань найсучасніших машин. Він очолює оперативну групу, готуючи її учасників до участі в місії, якої раніше ніколи не було, і він має зустрітися з лейтенантом Бредлі «Півнем» Бредшоу, сином свого офіцера Ніка Бредшоу на прізвисько «Гусак», який помер багато років тому. під час однієї із місій. Маверік стикається з невизначеним майбутнім та привидами минулого.

Джон Вік

фільми 2

Джон Вік нагадав нам, що бойовики все ще живі та здорові. Багато в чому це заслуга Кіану Рівза, який чудово передає дух втомленого життя колишнього найманого вбивці. Після смерті дружини він залишає індустрію, і єдиний сувенір, який у нього є – це собака. Після того, як син мафіозі вбиває його, Джон Вік повертається в гру. Починається вбивчий геймплей, який триває майже 6 хороших годинників (усі три частини). Варто дивитися з пакетиком попкорну чи чипсів.

Цікаво  Найкращі бойовики останніх років - фільми на вечір!

Догмат – найкращі бойовики 21 століття

Найкращі бойовики 3
Найкращі бойовики 21 століття

Останній фільм Крістофера Нолана отримав неоднозначні відгуки, але, як на мене, це зразок чудового шпигунського кіно. У ньому багато елементів наукової фантастики, але насправді це просто непоганий бойовик.

Агент ЦРУ, на ім’я Головного героя одного разу завербовано в таємничу організацію. Його основне завдання — вистежувати небезпечних людей, пов’язаних із технологіями, що використовуються для керування часом. Він повинен урятувати світ від нової війни.

Проте йдеться не про повернення в минуле, а про термодинамічні інверсії системи, що має під собою сильну наукову основу. Дивитись треба, бажано на великому екрані та з гарним звуком.

Ред – Найкращі бойовики 21 століття

фільми 4

«Ред» — гостросюжетний бойовик із ноткою гумору у зірковому складі. Відставний агент ЦРУ Френк Мозес живе тихим життям десь у передмісті, прополює свій задній двір і заводить роман із прекрасною Сарою. Одного разу, коли в його будинку з’являються троє професійних убивць, він має використати всі свої здібності, щоби вижити. Знаючи, що вбивці спробують дістатися до його близьких, Френк разом із Сарою біжить із міста. Однак він знає, що вбивці не заспокояться, доки завдання не буде виконане. Отже, Френку потрібно з’ясувати, хто хоче позбутися його і чому. Допомагатимуть йому в цьому його колишні соратники з Агентства – Марвін та Вікторія.

Цікаво  Цікаві індійські фільми на вечір - ТОП 20

Вибухова блондинка

Найкращі бойовики 5
Найкращі бойовики 21 століття

“Вибухова блондинка” – знакова роль Шарліз Терон. Дія фільму відбувається у Берліні 1989 року, незадовго до падіння Берлінської стіни та встановлення нового балансу сил між світовими наддержавами. Якщо припустити, що для шпигуна нормально жити серед людей, яким не можна довіряти, нормальне функціонування в самому холодному місті часів холодної війни практично неможливо.

Тверда, як сталь, і зваблива, як змія, Лоррейн Бротон вирушає до Німеччини, щоб знищити шпигунську мережу, яка з невідомих причин призвела до загибелі секретного агента союзників.

Прокрутка до верху