Головна сторінка >> Найкращі комедійні фільми про сім’ю для веселих вечорів
Найкращі комедійні фільми про сім'ю

Найкращі комедійні фільми про сім’ю для веселих вечорів

Найкращі комедійні фільми про сім’ю для веселих вечорів – спостерігати за взаємовідносинами найближчих та рідних людей завжди дуже цікаво. Портрет будь-якої сім’ї у чомусь універсальний, а у чомусь унікальний. Зібрали цікаві комедії про сім’ї, зовсім не схожі одна на одну.

Дуже погана сімейка (The Estate 2022)

Найкращі комедійні фільми про сім'ю
Найкращі комедійні фільми про сім’ю

Заможна Хільда (Кетлін Тернер) завжди відрізнялася поганим характером і буркотливістю – не дивно, що ніхто з її родичів ніколи не горів бажанням з нею бачитися. Однак новина про смертельну хворобу стрімко збирає під її дахом практично всю рідню, тепер готову у всьому догоджати дамі, щоб отримати частину спадщини. Серед них — сестри Мейсі (Тоні Коллетт) і Саванна (Анна Феріс), які мають переконати свою «улюблену» тітку у своїй нескінченній відданості, а решту мисливців за багатствами виставити в найгіршому світлі.

Сімейка Тененбаум (The Royal Tenenbaums 2001)

фільми

Деякі сім’ї збоку можуть здатися ідеальними. Таким зразком для наслідування колись були Тененбауми — усі троє дітей змалку домагалися неймовірних висот у різних сферах, а Роял (Джин Хекмен) та Етель (Анжеліка Х’юстон) були ідеальною подружньою парою. Кінець прекрасної епохи став відхід батька з сім’ї, після якого рідні люди втратили зв’язок на довгі роки. Їм знову доведеться зустрітися, коли Роял раптово захоче надолужити втрачене і повернутися в сім’ю.

Цікаво  Найкращі нові фільми з високим рейтингом - підбірка на вечір

Потяг Дарджилінг. Відчайдушні мандрівники (The Darjeeling Limited 2007) – Найкращі комедійні фільми про сім’ю

Найкращі комедійні фільми про сім'ю
Найкращі комедійні фільми про сім’ю

Коли між рідними людьми наростає непорозуміння, одним із можливих способів усунути розбіжності може стати спільна подорож. Така ідея відвідує Френсіса (Оуен Вілсон), який вирішує влаштувати возз’єднання зі своїми братами Пітером (Едріан Броуді) та Джеком (Джейсон Шварцман). Востаннє трійця бачилася рік тому на похороні батька, тепер вони – попутники в поїзді, що прямує через всю Індію. Поїздка, запропонована Френсісом як спосіб духовного просвітління, розкриє всі давні образи й призведе до несподіваного результату.

Сіті Айленд (City Island 2009)

фільми

У кожного члена сімейства Ріццо є своя таємниця. Батько Вінс (Енді Гарсіа) ховає від домочадців потяг до акторства і крадькома відвідує курси. В той самий час його дружина Джойс (Джуліанна Маргуліс) вважає, що її благовірний їй зраджує. Батьки не підозрюють, що їхня донька Вів’єн (Домінік Гарсіа-Лоридо) вже давно вилетіла з коледжу та підробляє стриптизеркою. У сина Вінні (Езра Міллер), що переживає перехідний вік, інший секрет – захоплення дамами з пишними формами. Ситуація посилюється, коли в сім’ї відбувається несподіване поповнення: Вінс приводить до будинку свого позашлюбного сина Тоні (Стівен Стрейт), який уже встиг побувати за ґратами.

Цікаво  Найкращі різдвяні комедії - 12 різдвяних комедій!

Маленька міс Щастя (Little Miss Sunshine 2006)

Найкращі комедійні фільми про сім'ю
Найкращі комедійні фільми про сім’ю

Маленька безпосередня дівчинка Олів (Ебігейл Бреслін) радісно дивиться на світ крізь великі окуляри й не бачить перешкод для досягнення своїх мрій. Такий позитивний настрій помітно контрастує зі світовідчуттям її родичів. Кожен із них глибоко стурбований лише своїми проблемами та стратегіями втечі від реальності. Коли Олів спалахує ідеєю брати участь і, звичайно ж, здобути перемогу в конкурсі «Маленька міс Щастя», рідні вирішують її підтримати. Подорож усією сім’єю на змагання через усю Америку змусить героїв по-новому подивитись на світ і переосмислити своє життя.

Оптом дешевше (Cheaper by the Dozen 2003) – Найкращі комедійні фільми про сім’ю

фільми

Подружня пара Том (Стів Мартін) та Кейт (Боні Хант) разом зі шкільною лавкою. Пара завжди мріяла про велику родину та будинок, повний дітлахів, але й на кар’єрі хрест ставити не планувала. У результаті їхні старання переплюнули очікування: вони виховують 12 дітей, паралельно розвиваючись у професії. Одного разу Тому доводиться залишитися віч-на-віч зі своїми нащадками, поки Кейт перебуває в турі з новою книгою. Ці дні виявляться для чоловіка по-справжньому божевільними, однак одночасно підштовхнуть переосмислити свою долю та взаємини з близькими.

Дістати ножі (Knives Out 2019)

Найкращі комедійні фільми про сім'ю
Найкращі комедійні фільми про сім’ю

Досвідчений детектив Бенуа Бланк (Деніел Крейг) береться за розслідування обставин загадкової смерті відомого письменника Харлана Тромбі (Крістофер Пламмер), яка вразила його родичів наступного ранку після його 85-річчя. Сищику вистачає знайомства з сімейством, щоб побачити фальш і недомовленість і засумніватися у версії про самогубство. Мимовільною помічницею Бенуа стає юна медсестра покійного Марта Кабрера (Ана де Армас), яка знає набагато більше, ніж здається.

Цікаво  5 нових комедій на вечір, які піднімуть вам настрій

Сімейка Аддамс (The Addams Family 1991)

фільми

Знайомтеся, сім’я Аддамс – одна з найнезвичайніших, які вам доведеться зустріти. Похмура подоба, чорний гумор і специфічний погляд на світ виділяють членів сімейства серед оточуючих і одночасно гуртують один з одним. Довгі роки батько сімейства Гомес (Рауль Хуліа) мріє возз’єднатися з братом Фестером, який давно зник, і щороку Аддамси проводять спіритичні сеанси. Один з них нарешті привів до успіху, але чи правда людина (Крістофер Ллойд), що з’явилася на порозі розкішного особняка, що водночас лякає, — справжній Фестер?

Любіть Куперів (Love the Coopers 2015) – Найкращі комедійні фільми про сім’ю

Найкращі комедійні фільми про сім'ю
Найкращі комедійні фільми про сім’ю

«Вся сім’я разом, так і душа на місці» — далеко не завжди ця пословця знаходить підтвердження у реальності. Якось Шарлотта Купер (Дайан Кітон) вирішує влаштувати спільне святкування Різдва з усіма своїми рідними, серед яких є представники чотирьох різних поколінь. Напередодні святкової вечері сама доля починає підкидати сюрпризи, а довгоочікувана зустріч ризикує закінчитись тотальним скандалом. Головним спостерігачем шоу, що розгортається за власними законами, став пес Рекс.

У божевільній комедії Джессі Нельсона іронічний погляд на неминучі труднощі у відносинах батьків та дітей примножується за рахунок нервозності та метушні перед великим святкуванням. Однак саме ці моменти неприборканого хаосу здатні стати найяскравішими спільними спогадами, які навіть за роки викликатимуть посмішку.

Дивіться також: Кінофільми про любов, які варто подивитися

Прокрутка до верху