Головна сторінка >> ТОП фільмів з несподіваною кінцівкою
ТОП фільмів з несподіваною кінцівкою

ТОП фільмів з несподіваною кінцівкою

ТОП фільмів з несподіваною кінцівкою. Не знаєте, що подивитись ввечері? Ми зібрали ТОП фільмів з несподіваною кінцівкою та захоплюючим сюжетом.

Геть (Get Out 2017)

ТОП фільмів з несподіваною кінцівкою
ТОП фільмів з несподіваною кінцівкою

Молодий фотограф має знайомство з батьками своєї дівчини. Заміський будинок, вечірка елітного суспільства, дружна сім’я та всі дружні – мабуть, навіть надто. Хіба може щось ховатись за цією доброзичливістю?

«Геть» – це суміш хорору із соціальною сатирою та роздумами про проблеми сучасної спільноти. Страшне тут стає смішним, а смішне змушує замислитись.

Прибуття (Arrival 2016)

фільми

У різних точках планети зненацька з’являються непізнані летючі об’єкти. Збройні сили приходять у бойову готовність, весь світ застигає від страху та нерозуміння. Навіщо прибульці прибули на землю і що їм потрібно? Лінгвіст Луїза Бенкс і фізик Ян Доннелі повинні спробувати знайти відповідь на це питання.

Як не боятися незрозумілого та зрозуміти один одного? І чи обов’язково для того, щоб порозумітися, говорити однією мовою?

Ілюзія польоту (Flightplan 2005) – ТОП фільмів з несподіваною кінцівкою

ТОП фільмів з несподіваною кінцівкою
ТОП фільмів з несподіваною кінцівкою

На борту авіарейсу «Берлін-Нью-Йорк» біля Кайл Пратт безвісти пропадає шестирічна дочка Джулія. Члени екіпажу та пасажири доводять їй, що це неможливо, а Джулії ніколи не було на борту літака. Ситуація видається настільки абсурдною, що Кайл сама починає сумніватися в адекватності свого сприйняття.

Роберт Швенке зміг закрутити історію про зникнення дитини в літаку настільки, що кожен поворот сюжету стає непередбачуваним і передбачити неможливо. Переглядаючи цей фільм, можна відчути себе детективом, оскільки маючи всі факти, ти все одно не можеш вгадати, що сталося на борту.

Полонянки (Prisoners 2013)

фільми

У місті зникли дві дівчинки. Невеликий фургон, що помітили на вулиці під час зникнення – єдина зачіпка. Водія заарештовують, але незабаром змушені відпустити – замало доказів. Тоді батько однієї з дівчат починає власне розслідування.

Насправді історія не нова. Події у фільмі розвиваються неспішно, встигаєш перейнятися атмосферою. Акторська гра тут відмінна, особливо радують чудові Х’ю Джекман та Джейк Джілленхол. Подивитися варто, ближче до кінця події розвиваються динамічно та видовищно.

Цікаво  Історичні бойовики - цікава підбірка історичних фільмів

Зникла (Gone Girl 2014)

ТОП фільмів з несподіваною кінцівкою
ТОП фільмів з несподіваною кінцівкою

Напередодні ювілею подружнього життя пропадає дружина Емі. У їхньому будинку залишилися сліди боротьби та кров. Навколишні починають підозрювати. А він, своєю чергою, збирає по дому записки з квесту, який до свята готувала йому дбайлива дружина.

«Коли я думаю про свою дружину, я завжди думаю про її голову. Я уявляю, як розкриваю її чарівний череп, дістаю мозок і намагаюся знайти відповіді. Відповіді на основні питання будь-якого шлюбу: про що ти думаєш? Що ти відчуваєш? Що ми зробили одне з одним?

Фільм Девіда Фінчера змушує задуматися про те, чи добре ми знаємо своїх коханих. Він сповнений точних роздумів про сутність сімейного життя – його так і хочеться розібрати на цитати. Естетика фільму та сюжет захоплюють, від початку і до кінця ти проводиш власне розслідування у себе в голові.

Підозрілі особи (The Usual Suspects 1995) – ТОП фільмів з несподіваною кінцівкою

фільми

П’ятеро людей підозрюються в одному злочині. Але ніхто з них до нього не причетний. Що сталося, хто об’єднав одинаків і хто такий кайзер? Розплутати клубок сумбурних подій глядач зможе лише до кінця фільму.

Ще один фільм, який усі вважають непередбачуваним. Насправді уважні глядачі зможуть передбачити кінцівку. Не сказати, що це легко, але все ж таки. Актори грають добре, дія рухається сумбурно та динамічно.

Будинок мрій (Dream House 2011)

ТОП фільмів з несподіваною кінцівкою
ТОП фільмів з несподіваною кінцівкою

Головний герой із сім’єю переїжджає до провінційного містечка. Але все виявляється не так спокійно, як здавалося на перший погляд. Насправді в їхньому будинку сталося жорстоке вбивство, а злочинець досі на волі.

Сюжет будується за класичною схемою фільмів із клятими будинками. Серед акторів особливо виділяється Деніел Крейг – він тут гарний, як і завжди.

Таємнича річка (Mystic River 2003)

фільми

Колись Джиммі Маркум, Дейвід Бойл та Шон Девін були нерозлучними друзями. Але з віком доля розвела їх у різні боки. Вже у дорослому віці їх поєднує трагедія – звіряче вбивство доньки одного з друзів.

«Таємнича річка» Клінта Іствуда сповнена філософського підтексту, який дає можливість задуматися. Багато робіт Іствуда виділялися, виділяються і виділятимуться серед фільмів у схожому жанрі. Ламаючи всі стереотипи, він використовує весь «кримінал» картини як тло, на якому розгортається основна драма. Вбивство дівчини – це лише полотно, на якому майстер пише чудову картину. Загалом, «таємнича річка» – це розкішний фільм, який неодмінно треба подивитися. У ньому шикарно все, від сюжету до акторської гри.

Цікаво  Цікаві фільми на реальних подіях - ТОП 45

Петля часу (Looper 2012) – ТОП фільмів з несподіваною кінцівкою

ТОП фільмів з несподіваною кінцівкою
ТОП фільмів з несподіваною кінцівкою

У майбутньому можливість подорожі у часі навчилися використовувати з абсолютно різною метою. Одна корпорація прибирає небажаних людей, відправляючи їх у минуле. Там жертву вбивають, стираючи її з історії. Одного дня головному герою Джо треба вбити незвичайного «клієнта». Тут і починаються проблеми.

Бойовик із Брюсом Уїллісом, який зміг здивувати не надмірною крутістю та вибухами, а своїм сюжетом. Хоча крутості та вибухів тут теж достатньо. У картині Раяна Джонса багато сенсу, а сюжет настільки закручений, що залишаєшся в напрузі весь час. Аматорам подумати над фільмом сподобається. Тут можна знайти ідеальний баланс між гостротою сюжету та всіма складовими крутого бойовика. Брюс Уїлліс як завжди брутальний.

Ідеальне вбивство (A Perfect Murder 1998)

фільми

Бізнесмен Стівен дізнається, що його дружина зраджує йому з художником. Пізніше виявляється, що коханець насправді шлюбний аферист, який уже не раз сидів за свої злочини. Стівен знаходить уявного художника та пропонує йому 500 тисяч доларів за вбивство дружини.

У цьому фільмі ідеальне не лише вбивство, а й сюжет. Режисер Ендрю Девіс постарався на славу. Попри те, що кінокартина є рімейком не менш знаменитого фільму «у разі вбивства наберіть м», вона виглядає із задоволенням. Майкл Дуглас тут шикарний. Тут добре все: і естетика, і знімання, і сюжет, і актори.

Гра в хованки (Hide and Seek 2005)

ТОП фільмів з несподіваною кінцівкою
ТОП фільмів з несподіваною кінцівкою

У лікаря-психіатра гине дружина. Тоді він разом із дочкою переселяється у відокремлений будинок трохи далі від міського шуму та поганих спогадів. Але одного разу у дев’ятирічної дівчинки з’являється уявний друг Чарлі – і він починає творити моторошні речі. Хто від кого ховається і чим закінчиться ця гра?

Робота режисера Джона полону «гра в хованки» не може не тішити. Насправді тут все може сподобатися. Наприклад, актори. Дакота Фанінг справилася з роллю блискуче, іншої маленької дівчинки тут і неможливо уявити. Роберт Де Ніро показав різнобічність та найяскравішу харизму. Напруга супроводжує, поки що не розкривається головна таємниця. Хоча, якщо поринути у перегляд цілком і добре напружити логічне мислення, здогадатися цілком можливо.

Дев’ять королів (Nine Queens 2000) – ТОП фільмів з несподіваною кінцівкою

фільми

Маркос славиться тим, що дурить усіх, навіть своїх рідних. Якось він помічає шахрая Хуана і під виглядом поліційного виводить його із супермаркету. Там Маркос зізнається, що шукає союзника для серйознішої справи.

Цікаво  ТОП 10 цікавих фільмів бойовиків

Що ви знаєте про аргентинського кінематографа? Нічого? А там є чудові картини. Наприклад, “дев’ять королів”. Фільм використовує всі відомі приймання авантюрного кіно, але привносить свій американський колорит. Головним плюсом є якісний та опрацьований сценарій. Сюжет, як і личить такого роду стрічкам, сповнений несподіваних поворотів. І, як завжди у таких ситуаціях, все не те, чим здається. Інтрига оволодіває увагою публіки та утримує до самого кінця. Розгадати головний фокус буде непросто навіть досвідченим глядачам.

Бійцівський клуб (Fight Club 1999)

ТОП фільмів з несподіваною кінцівкою
ТОП фільмів з несподіваною кінцівкою

Співробітник страхової компанії страждає на безсоння й оточує себе марними речами, щоб надати своєму житті якогось сенсу. Якось він зустрічає торговця милом, на ім’я Тайлер. Той запевняє: єдине, заради чого варто жити саморуйнування. Водночас герої створюють таємний бійцівський клуб. Де знаходяться межі дозволеного, і чи є межа між фантазією та реальністю? До речі, Чак Паланік, за однойменною книгою якого було знято фільм, визнав, що фінал картини вийшов вдалим.

Перше правило бійцівського клубу – нікому не розповідати про бійцівський клуб. Тому краще сісти й подивитися цей фільм – і він точно порадує вас своїми думками та несподіваною розв’язкою.

Імла (The Mist 2007)

фільми

На маленьке містечко опускається дивний туман. Мешканці виявляються відрізаними від зовнішнього світу. Як подіє імла на людей, які опинилися замкненими в супермаркеті? Чи наважиться хтось вийти назовні й зіткнутися з монстрами у темряві?

Фільм, знятий за мотивами твору Стівена Кінга, отримав позитивні відгуки як критиків, так і глядачів. Посилання просто шикарне. Він прямо говорить, що справжні монстри – це не якісь чудовиська, що ховають у тумані, а звичайнісінькі люди.

Законослухняний громадянин (Law Abiding Citizen 2009) – ТОП фільмів з несподіваною кінцівкою

ТОП фільмів з несподіваною кінцівкою
ТОП фільмів з несподіваною кінцівкою

Вбивць дружини та дочки Клайда Шелтону випускають на волю через угоду з прокурором. Не дочекавшись правосуддя, герой вирішує зробити його самостійно. Коли його самого ловлять, він ставить умову: він вбиватиме, не виходячи з в’язниці, якщо його вимоги не будуть виконані. Скоро люди справді починають вмирати.

Незвичайна робота Гері Грею на перший погляд здається, досить банальною і навряд чи реалістичною. Як звичайна людина може спокійно, смикнувши лише пальцем, убити прокурора чи суддю, не виходячи з тюремної камери? Все не так просто. Якщо придивитися, то можна побачити ретельно сплановані ходи. Адже не дарма нам дають цілком логічне пояснення. Ситуація, в яку поміщений головний герой, складна.

Дивіться також: Фільми які затягують з першої хвилини

Приємного перегляду!

Прокрутка до верху