Головна сторінка >> Як замовити кредитну картку онлайн без відмови та як нею користуватися
Як замовити кредитну картку онлайн без відмови та як нею користуватися

Як замовити кредитну картку онлайн без відмови та як нею користуватися

Як замовити кредитну картку онлайн без відмови та як нею користуватися. Замовляючи кредитну картку без підтвердження доходів, багато хто побоюється, що банк відмовить у видачі. Можливо, це вас здивує, але ПриватБанк видає картки всім клієнтам без відмови, навіть неповнолітнім з 16 років та безробітним. У цій статті ми розберемо, як замовити таку кредитну картку онлайн та як отримати по ній кредитний ліміт.

Як замовити кредитну картку онлайн – оформлення картки в інтернеті

Як ви вже зрозуміли, видається кредитна картка онлайн після розгляду заявки від клієнта. Для подачі заяви потрібно зареєструватися в онлайн-банкінгу через вебверсію або мобільний застосунок. У меню “Гаманця” додати картку, вибравши Digital-картку та тип платіжної системи (Visa, Mastercard або UnionPay).

Цікаво  Як можна купити криптовалюту?

Оформлення картки відбувається миттєво. Тепер ви власник цифрової кредитки, яка вже відображається у “Гаманці” банкінгу. Так, вона не має пластикового носія, але за функціями не поступається традиційній картці. Зате її неможливо загубити!

Як замовити кредитну картку онлайн – гарантоване отримання

Експерти наголошують, безвідмовна кредитна картка – чудова альтернатива мікрокредитам “до зарплати”, адже має вигідні умови кредитування. Та оскільки така картка видається без довідки про доходи, не варто розраховувати на максимальний кредитний ліміт (200 000 грн) з першого дня.

Спочатку банк встановлює мінімальний кредитний ліміт чи навіть нульовий, як це відбувається під час видачі кредиток неповнолітнім. Кредитний ліміт повнолітнім особам підвищують за заявкою клієнта. Цьому сприятимуть подані документи про фінансовий стан, гарна кредитна історія, активне користування карткою.

Цікаво  Як можна купити криптовалюту?

Як користуватися кредитними коштами

Власнику картки дозволено розраховуватися на касі та знімати готівку через банкомат у межах кредитного ліміту, тобто в мінус, коли на рахунку немає власних коштів. Такий споживчий кредит безоплатний. Протягом пільгового періоду (до 55 днів) на заборгованість не набігають відсотки. Якщо не повернути позику до 25 числа наступного місяця від моменту виникнення заборгованості, пільгова ставка не працює й на суми боргу нараховуються відсотки – 3,5% на місяць або 42% річних.

Оплата товару та послуг частинами

Картка відкриває доступ до можливості купувати різні товари та послуги на умовах вигідного розтермінування в оплату частинами. За наявності кредитної картки та ліміту по ній, що дорівнює чи перевищує вартості вибраного товару, покупець може оформити миттєве розтермінування на вигідних умовах та сплачувати за товар частинами (рівними платежами) протягом визначеної кількості місяців. Кожного місяця черговий платіж списується з картки, а якщо позитивного балансу недостатньо, то коштом кредитного ліміту.

Цікаво  Як можна купити криптовалюту?

Отже, кредитна картка без відмови – це вигідна можливість для різних категорій клієнтів отримати швидкий кредит та доступ до різноманітних банківських послуг. Зручність отримання картки онлайн та зручні умови її використання роблять її привабливим рішенням для багатьох людей. В Україні нею вже користуються 18 млн осіб! Замовте кредитну картку вже сьогодні, щоб скористатися всіма перевагами, які вона надає.

Прокрутка до верху